Overslaan en naar de inhoud gaan

BOVENBOUW

Inschrijvingen 2022-2023

Inschrijven voor het komende schooljaar kan door zich digitaal aan te melden via de onderstaande link op de website van de school. Wie zich aanmeldt, wordt nadien door de school gecontacteerd om de inschrijving administratief verder af te werken.


AANMELDEN VOOR DE BOVENBOUW


Voorlopig kan er enkel voor een beperkt aantal studierichtingen worden ingeschreven. Voor volzette studierichtingen kunnen ouders en leerlingen zich ook digitaal aanmelden. In dat geval worden de nodige gegevens genoteerd en komt men terecht op een wachtlijst. Op 4 juli heeft de school een correct beeld van de studierichtingen waarvoor nieuwe leerlingen kunnen worden ingeschreven. Op dat moment worden de ouders gecontacteerd in volgorde van aanmelding om alsnog de inschrijving te realiseren. Voor bijkomende inlichtingen bent u steeds welkom om contact op te nemen met de school. We helpen u graag verder.

Intake en oriëntatie

De nodige informatie over de intakegesprekken en oriënteringsproeven voor schooljaar 2022-2023 kan u binnenkort via onderstaande link downloaden.


BROCHURE INTAKE EN ORIËNTATIE (nog niet actief)