Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Inschrijvingen en infomomenten

Om een goede schoolkeuze te maken is het belangrijk dat zowel de ouders als de jongeren vooraf en degelijk geïnformeerd zijn.

Voor het eerste leerjaar A waren er in februari twee digitale infomomenten voor ouders en twee infomomenten voor leerlingen. We hebben een opname van deze sessies online geplaatst. In het infomoment voor ouders maakt u kennis met onze school en haar werking. Toekomstige leerlingen kunnen in een geheel eigen infomoment de school en haar keuzemogelijkheden leren kennen en kennismaken enkele leraren. U kan onze infomomenten hier herbekijken:
 

INFOMOMENT LEERLINGEN

INFOMOMENT OUDERS

 

Voor het eerste leerjaar B informeren wij u graag persoonlijk en op maat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@piustien.net. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk om een overleg te plannen dat kan verlopen via een online gesprek, telefonisch of, indien de omstandigheden het terug toelaten, met een persoonlijk gesprek op school.

Hier kan u onze flyer bekijken: informatie eerste graad.

Kennismaken met de hele school kan tijdens de infodag op zaterdag 8 mei 2021 van 10.00 tot 13.00 u. indien de corona-omstandigheden het toelaten.

Aanmeldingsprocedure voor het eerste leerjaar A- of B-stroom schooljaar 2021-2022


AANMELDEN VOOR HET EERSTE JAAR MET HET MJA-SYSTEEM

 

Heb je hulp nodig bij de aanmelding van je kind? Atlas helpt je. Klik hier om een afspraak te maken. Heb je geen computer of internet? Gebruik gratis een computer met internet in een webpunt. Je vindt een webpunt in de meeste bibliotheken en in sommige ontmoetingscentra (info op telefoonnummer 0800 62 185)

Aanmeldingsprocedure voor het tweede leerjaar A- of B-stroom schooljaar 2021-2022

Vanaf zaterdag 8 mei om 10 uur kan u via onderstaande link op onze website aanmelden voor een plaats in het tweede jaar A- en B-stroom voor schooljaar 2021-2022. Begin juli is er uitsluitsel of er vrije plaatsen zijn voor het tweede jaar.


AANMELDEN VOOR HET TWEEDE JAAR (deze link is nog niet actief)