Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Inschrijvingen

Informatie over de Middenschool

Om een goede schoolkeuze te maken is het belangrijk dat zowel de ouders als de jongeren vooraf en degelijk geïnformeerd zijn. Daarom voorzien wij elk jaar in januari of februari een aantal informatiemomenten waarop u met uw dochter of zoon verwacht wordt om kennis te maken met onze Middenschool en het eerste leerjaar in het bijzonder. U krijgt informatie over de werking, over het studieaanbod, het pedagogisch project en over de aanpak voor de zorg. Er is een aparte informatieve aanpak voor de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar.

Voor het eerste leerjaar B-stroom en het beroepsvoorbereidend leerjaar geven wij u informatie op maat tijdens een persoonlijk gesprek (na telefonische afspraak 03 820 66 00). Zo ook voor het tweede leerjaar A-stroom ontmoeten wij u graag persoonlijk.

Inschrijven in de Middenschool

Voor het schooljaar 2017-2018 kan zowel voor het eerste jaar als het tweede jaar (A- en B-stroom) enkel nog aangemeld worden na afspraak, 03 820 66 00. Helaas kunnen we voorlopig enkel niet-gerealiseerde inschrijvingen (=wachtlijst) noteren omdat onze maximumcapaciteit bereikt is. 

Voor het schooljaar 2018-2019 gebeuren de inschrijvingen voor het eerste jaar (A- en B-stroom) digitaal. Vanaf september 2017 leest u hier de nodige informatie. Voor het tweede jaar (A- en B-stroom) starten de inschrijvingen pas in het derde trimester, ook die informatie lees je hier tijdig.