Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie en bereikbaarheid

Pius X heeft twee campussen, één op de VIIde-Olympiadelaan en één in de Abdijstraat. De leerlingen van de eerste en tweede graad hebben les op de campus in de VIIde-Olympiadelaan. De campus in de Abdijstraat is de thuisbasis voor de derde graad. Talrijke tram- en buslijnen hebben een halte dichtbij onze vestigingsplaatsen. De voornaamste bevinden zich op de Sint-Bernardsesteenweg, de Jan de Voslei, de VIIde-Olympiadelaan en de Jan van Rijswijcklaan. Gedetailleerde informatie vind je terug op www.delijn.be.

Regeling ingangen campus Olympiadelaan

Sinds 1 april 2019 gelden nieuwe parkeerregels in de omgeving van de school. In de omliggende straten is parkeren betalend of met parkeerschijf.


- Bezoekers secundair -

We adviseren om bij de ingang C. Buyssestraat 44 aan te bellen. De ingang Hof van Tichelen is tot einde 2019 gesloten wegen werkzaamheden. We vragen dat elke bezoeker zich aanbiedt aan het onthaal op de speelplaats.

 

- Leerlingen secundair -

Tot wellicht einde 2019 gaan alle leerlingen van het secundair via de ingang Cyriel Buyssestraat de school in en uit. De ingang Hof van Tichelen is zolang gesloten wegens werkzaamheden. De ingang VIIde-Olympiadelaan kan door de leerlingen niet gebruikt worden.

 

- Leveranciers -

Leveringen gebeuren via de ingang C. Buyssestraat 44. Op straat is er een parkeerplek vrijgehouden tussen 8.00 u. en 17.00 u. Men kan eventueel met het onthaal afspreken om de school in te rijden tot aan het groene hek. In geen geval heeft men de toelating om op de speelplaats te rijden. Bij voorkeur wordt er niet geleverd tussen 8.00 u. en 8.30 u. en tussen 15.40 u. en 17.00 u.

 

- Leerlingen en bezoekers basisschool -

De ingang van de basisschool is gelegen aan de VIIde-Olympiadelaan 25.

 

- Gebruikers van de sporthal -

Voor wie komt sporten in de sporthal is er een aparte regeling getroffen via de kleine poort in het parkje van Hof van Tichelen.