Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Inschrijvingen 2019-2020

Informatie over de wachtlijsten voor 1A en 1B

De wachtlijst verloopt als volgt:
voor 1A IND zijn opgebeld: 96
voor 1A nIND zijn opgebeld: 48
voor 1B IND zijn opgebeld: 49
voor 1B nIND zijn opgebeld: 0

Inschrijvingen voor het eerste jaar A- of B-stroom

De inschrijvingen voor het eerste jaar A- en B-stroom gebeuren met het digitale inschrijvingssysteem 'Meld-je-aan (MJA)', net zoals in alle Antwerpse scholen.

In een eerste fase was er de voorrangsperiode voor het aanmelden van broers en zussen van onze leerlingen of zij die in dezelfde leefentiteit wonen en van kinderen van personeelsleden. Voor alle andere kandidaat-leerlingen voor de A- of B-stroom was er een aanmeldperiode via MJA tot 5 april.

De ouders waarvan de kinderen een 'toekenningsticket' kregen in onze school, worden per mail uitgenodigd om de inschrijving in orde te brengen. We voorzien hiervoor 2 data: zaterdag 11 mei en woensdag 15 mei, telkens van 14.00 u. tot 17.00 u.

Vanaf 13 mei zal dagelijks op onze website gepubliceerd worden hoe de wachtlijst voor het 1ste leerjaar A en B vordert.

Inschrijvingen voor het tweede jaar A- of B-stroom

Inschrijven voor het tweede leerjaar A-stroom of het beroepsvoorbereidend leerjaar (B-stroom) is mogelijk vanaf de infodag op 11 mei 2019 (doorlopend van 10.00 u. tot 13.00 u.) en nadien na telefonische afspraak. Deze inschrijvingen zijn slechts mogelijk indien er vrije plaatsen zijn. De eigen leerlingen hebben voorrang.

Wat neemt u mee naar de inschrijving

Om een inschrijving te realiseren hebben we het rijksregisternummer nodig. Daarom is het noodzakelijk de isi+ -kaart, eID-kaart en/of kids-ID van het kind mee te brengen.