Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Inschrijvingen 2022-2023 en infomomenten

Om een goede schoolkeuze te maken is het belangrijk dat zowel de ouders als de jongeren vooraf en degelijk geïnformeerd zijn.

Voor het eerste leerjaar A waren er in februari twee digitale infomomenten voorzien voor u als ouder. Van deze infomomenten werd een opname gemaakt. Daarin maakt u kennis met onze school en haar werking. Voor toekomstige leerlingen zijn er ook twee afzonderlijke digitale infomomenten met enkele kennismakingslesjes. Hierin ontdekken leerlingen de school, de keuzemogelijkheden en ontmoeten ze enkele leraren. Voor ouders met kinderen die extra uitdaging willen, lichten we de kangoeroewerking toe.


U kan de opnames bekijken via onderstaande links:


INFORMATIE VOOR LEERLINGEN

INFORMATIE VOOR OUDERS

INFORMATIE OVER DE KANGOEROEWERKING

 

Voor het eerste leerjaar B informeren wij u graag persoonlijk en op maat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@piustien.net. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk om een overleg te plannen dat kan verlopen via een online gesprek, telefonisch of, indien de omstandigheden het terug toelaten, met een persoonlijk gesprek op school.

Hier kan u onze flyer bekijken: informatie eerste graad.

Hier kan u een kennismakingsfilmpje bekijken.

Aanmeldingsprocedure voor het eerste jaar A- of B-stroom schooljaar 2022-2023

Nu vaststaat dat de inschrijvingen in alle Antwerpse scholen terug met het bestaande MJA-systeem gebeuren, ligt ook de bijhorende tijdslijn vast. Meer informatie vindt u op deze pagina.