Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijvingen 1ste jaar Middenschool

Zoals u wellicht bekend loopt het inschrijven via het Meld-je-aansysteem niet zoals gehoopt. De vele leerlingen op onze wachtlijst gaven al van bij het begin aan dat er enorm veel dubbele inschrijvingen gebeurden. Als school betreuren we dit zeer omdat daardoor andere kinderen nog altijd bang afwachten voor een eventuele vrije plaats. Graag roepen wij ook langs deze weg op om snel te melden als u de bekomen plek niet wil behouden.
 Zo hopen wij nog meer ontgoochelingen te voorkomen en kunnen we de wachtlijst snel opvolgen.

Omwille van de vele dubbele inschrijvingen schuift de wachtlijst razendsnel op. Let wel: omwille van de opdeling in voorrangsgroepen ‘Indicator- en niet indicatorleerlingen’ moeten we voor beide categorieën met een afzonderlijke wachtlijst werken. Uiteraard schuiven deze twee wachtlijsten met verschillende snelheden op.

Praktische richtlijnen

- Toestand A -

Een leerling heeft een ticket en hij/zij is dit op zaterdag 21 april komen verzilveren. 
De leerling werd ingeschreven en er zijn op dit moment geen verdere acties vereist.
 

- Toestand B -

Een leerling heeft een ticket voor de A-stroom en/of voor de B-stroom en is dit nog niet komen verzilveren.
Inschrijven kan op maandag 7 mei tussen 18.00 u. en 20.00 u. op school (best vooraf melden mocht dit nog niet gebeurd zijn). Kan u niet aanwezig zijn op maandag 7 mei dan neemt u zo snel mogelijk contact op met de school. Let wel: het ticket om in te schrijven is maar tot 16 mei (16 uur) geldig.
 

- Toestand C -

Een leerling heeft zich aangemeld via meld je aan, maar heeft geen ticket en staat op de wachtlijst voor de A-stroom en/of de B-stroom. 
De wachtlijst wordt in volgorde opgebeld. Als er een plaats vrijkomt dan neemt de school in deze volgorde telefonisch contact op met de leerling.
 

- Toestand D -

Een leerling heeft zich niet aangemeld via meld je aan en heeft geen ticket en geen plaats op de wachtlijst.
De periode van vrije inschrijving start op 4 juni om 9.00 u. U kunt vanaf 4 juni contact opnemen met de school om na te vragen of er nog plaats is. Wie tot nu toe nog geen stappen heeft ondernomen, zoekt nu best al een andere school en informeert vanaf 4 juni of er nog vrije plaatsen zijn.
 

Bereikbaarheid van de school via Hof van Tichelen of via de Cyriel Buyssestraat. Na 17.00 u. is de toegang via de Olympiadelaan gesloten.